witgoed reparatie wasmachines belgie

PROFESSIONELE WITGOED REPARATIES & ONDERHOUD SINDS 2000

Tarieven: Vast tarief * voor een huisbezoek inclusief de verplaatsing en de diagnose betaalt u slechts € 50,00 Daarna € 15,00 per begonnen kwartier. Of zoals afgesproken met de klant
We zijn 24/7 bereikbaar
We vragen geen extra kosten in het weekend

MAAK ENN AFSPRAAK !

Vraag direct uw reparatie aan.
witgoed hersteldienst  vaar
20 jaar ervaring in herstelling
van witgoed in belgie
witgoed hersteldienst goedkoop
kwaliteitsservice
Goedkoop & betrouwbaar
witgoed hersteldienst aspraak
Binnen 48 uur uw reparatie ingepland, ook op zaterdag

AEG wasmachine reparatie

 

Het komt altijd zeer ongelegen wanneer uw wasmachine stuk gaat. De was blijft liggen en dit is enorm vervelend. Langdurige problemen of een nieuwe wasmachine aanschaffen is het laatste waar u op wacht. Witgoed Service Belgie staat voor u klaar en wilt dat u zo snel mogelijk weer gebruik kan maken van uw wasmachine. Wij komen langs thuis bij u. Dit scheelt u een hoop onnodige zorgen. Een reparatie AEG wasmachine van ons is alles wat u nodig heeft. Voor u het weet draait u de was weer.

Wij zijn al 20 jaar actief als de specialist in witgoed reparaties in heel Belgie. Wij zijn gegroeid van één stad naar nu bijna heel Belgie. Wij van witgoedserviceBelgie.nl hebben meerdere betrouwbaare AEG witgoed reparateurs in huis, ook bij u in de buurt. Benieuwd naar de regio’s waar wij werken? Bekijk dan hier ons werkgebied.

Lokale, vertrouwde AEG witgoed monteurs voor dezelfde dag. Witgoedservice Belgie is al meer dan 20 jaar een van de toonaangevende AEG reparatie expert van Belgie.

Vertrouwd door duizenden klanten om hun apparaat weer tot leven te brengen. Verspil geen geld aan het kopen van een gloednieuwe wasmachine. Met onze betaalbare prijzen en 12 maanden garantie krijgt u gegarandeerd eerlijk advies en snelle reparaties.

Onze vriendelijke telefonische medewerkers kunnen een gratis schatting geven wanneer u onze ervaren monteurs belt, wat u tijd en geld bespaart. Dus waar wacht je op? Bel nu.

witgoed hersteldienst

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft U vragen over of aan Hersteldienst Belgie?

Stuur ons een e-mail of WhatsAppbericht en wij zullen uw vraag binnen 24 uur beantwoorden.