witgoed reparatie wasmachines belgie

PROFESSIONELE WITGOED REPARATIES & ONDERHOUD SINDS 2000

Tarieven: Vast tarief * voor een huisbezoek inclusief de verplaatsing en de diagnose betaalt u slechts € 50,00 Daarna € 15,00 per begonnen kwartier. Of zoals afgesproken met de klant
We zijn 24/7 bereikbaar
We vragen geen extra kosten in het weekend

MAAK ENN AFSPRAAK !

Vraag direct uw reparatie aan.
witgoed hersteldienst  vaar
20 jaar ervaring in herstelling
van witgoed in belgie
witgoed hersteldienst goedkoop
kwaliteitsservice
Goedkoop & betrouwbaar
witgoed hersteldienst aspraak
Binnen 48 uur uw reparatie ingepland, ook op zaterdag

Whirlpool witgoed reparaties

Whirlpool houdt zich bezig met vernieuwende ideeën en proberen met voortdurende onderzoek hun kwaliteit te ontwikkelen. Het kan echter helaas wel eens voorkomen dat uw Whirlpool witgoed een vervangende onderdeel of een reparatie nodig heeft. WIj zijn gespecialiseerd in Whirlpool witgoed reparaties.

U kunt bij ons terecht voor:

Whirlpool wasmachine reparatie
Whirlpool vaatwasser reparatie
Whirlpool wasdroger reparatie
Whirlpool koelkast reparatie
Whirlpool vriezer reparatie

Wij begrijpen heel goed dat u zo snel mogelijk uw Whirlpool witgoed gerepareerd wilt hebben. Uw wensen en belangen stellen wij voorop. Wij reparen aan huis. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens snel.

Wij vinden het heel belangrijk dat u zo snel en goed mogelijk geholpen wordt door ons. Wij willen net als u dat u zo snel mogelijk weer gebruik kan maken van Whirlpool wasmachine of vaatwasser. Onze monteurs zijn niet alleen ervaren maar zijn ook zeer gekwalificeerd voor Whirlpool reparaties. Dit komt onder andere door hun bijscholing. Hierdoor beschikken ze over een hoge kennisniveau en kunnen u zo goed mogelijk helpen.

Wij hebben een hele grote assortiment aan Whirlpool onderdelen in onze voorraad. Dit komt door onze directe contact met authentieke witgoedfabrikanten. Whirlpool maakt daar deel vanuit. Hierdoor kunnen wij snel handelen en u snel een vervangende Whirlpool onderdeel aanleveren indien dit nodig is.

Wij zijn al 20 jaar actief als de specialist in witgoed reparaties in heel Belgie. Wij zijn gegroeid van één stad naar nu bijna heel Belgie. Wij van witgoedserviceBelgie hebben meerdere betrouwbaare Whirlpool witgoed reparateurs in huis, ook bij u in de buurt. Benieuwd naar de regio’s waar wij werken? Bekijk dan hier ons werkgebied.

witgoed hersteldienst

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft U vragen over of aan Hersteldienst Belgie?

Stuur ons een e-mail of WhatsAppbericht en wij zullen uw vraag binnen 24 uur beantwoorden.