witgoed reparatie wasmachines belgie

PROFESSIONELE WITGOED REPARATIES & ONDERHOUD SINDS 2000

Tarieven: Vast tarief * voor een huisbezoek inclusief de verplaatsing en de diagnose betaalt u slechts € 50,00 Daarna € 15,00 per begonnen kwartier. Of zoals afgesproken met de klant
We zijn 24/7 bereikbaar
We vragen geen extra kosten in het weekend

MAAK ENN AFSPRAAK !

Vraag direct uw reparatie aan.
witgoed hersteldienst  vaar
20 jaar ervaring in herstelling
van witgoed in belgie
witgoed hersteldienst goedkoop
kwaliteitsservice
Goedkoop & betrouwbaar
witgoed hersteldienst aspraak
Binnen 48 uur uw reparatie ingepland, ook op zaterdag

AEG witgoed reparatie

AEG is wat betreft witgoed één van de meest gebruikte merken in Belgie. Ze staan bekend omdat hun betrouwbaarheid en degelijkheid. Veel huishoudens hebben dan ook een AEG wasmachine of vaatwasser. AEG hanteert strikte kwaliteitseisen- en controles. Echter, kan het toch voorkomen dat uw witgoed het even opgeeft. Wij komen hier aan de pas. Wij zijn gespecialiseerd in AEG witgoed reparaties.

U kunt bij ons terecht voor:

AEG wasmachine reparatie
AEG vaatwasser reparatie
AEG wasdroger reparatie
AEG koelkast reparatie
AEG vriezer reparatie

Wij, Witgoed Service Belgie, snappen heel goed dat u zo snel mogelijk uw witgoed gerepareerd wilt hebben. Dit stellen wij voorop en houden er rekening mee. Wij reparen uw AEG wasmachine of vaatwasser bij uw thuis. Dit is zowel ongecompliceerd, als snel.

Het is voor ons van grootste belang dat u zo goed mogelijk geholpen wordt en zo snel mogelijk weer gebruik kan maken van uw AEG witgoed. Onze ervaren vakmannen zijn betrouwbaare AEG reparateurs. Ze hebben ook extra scholing afgelegd en veel ervaring opgedaan. Hierdoor hebben zij een hoge kennisniveau van AEG witgoed en kunnen u zo goed mogelijk helpen.

Hoewel wij standaard veel onderdelen in onze voorraad hebben, kan het weleens voorkomen dat wij iets nog niet ter beschikking hebben. Wij hebben directe contacten met authentieke witgoedfabrikanten. Hier valt AEG ook onder. Daarom kunnen wij snel handelen en u snel een vervangende AEG onderdeel aanleveren.

Om uw AEG witgoed apparaat zo snel mogelijk te laten repareren, zijn wij vriendelijke en geautoriseerde reparateurs voor veel grote AEG apparaten en kunnen wij alle merken en modellen repareren.

Ons hooggekwalificeerd team is geautoriseerd om reparaties van de fabrieksgarantie uit te voeren voor alle AEG-apparaten in Belgie. Als het gaat om AEG witgoed reparatie, loont het om hulp van de experts te krijgen.

witgoed hersteldienst

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft U vragen over of aan Hersteldienst Belgie?

Stuur ons een e-mail of WhatsAppbericht en wij zullen uw vraag binnen 24 uur beantwoorden.