witgoed reparatie wasmachines belgie

PROFESSIONELE WITGOED REPARATIES & ONDERHOUD SINDS 2000

Tarieven: Vast tarief * voor een huisbezoek inclusief de verplaatsing en de diagnose betaalt u slechts € 50,00 Daarna € 15,00 per begonnen kwartier. Of zoals afgesproken met de klant
We zijn 24/7 bereikbaar
We vragen geen extra kosten in het weekend

MAAK ENN AFSPRAAK !

Vraag direct uw reparatie aan.
witgoed hersteldienst  vaar
20 jaar ervaring in herstelling
van witgoed in belgie
witgoed hersteldienst goedkoop
kwaliteitsservice
Goedkoop & betrouwbaar
witgoed hersteldienst aspraak
Binnen 48 uur uw reparatie ingepland, ook op zaterdag

Samsung witgoed reparaties

Samsung is één van de grootste (witgoed) merken in Belgie. Hierdoor krijgen mensen een gevoel van vertrouwen en ze verwachten hoge kwaliteit. Het kan echter voorkomen dat uw Samsung witgoed apparaat een vervangende onderdeel of reparatie nodig heeft. Wij van witgoedserviceBelgie zijn gespecialiseerd in Samsung witgoed reparaties.

U kunt bij ons terecht voor:

Samsung wasmachine reparatie
Samsung vaatwasser reparatie
Samsung wasdroger reparatie
Samsung koelkast reparatie
Samsung vriezer reparatie

Wij begrijpen heel goed dat u zo snel mogelijk uw Samsung witgoed gerepareerd wilt hebben. Dit is onze nummer 1 prioriteit. Wij stellen uw wensen en belangen voorop. Wij repareren uw Samsung wasmachine of vaatwasser bij u thuis. Dit is niet alleen sneller, maar ook nog eens gemakkelijk.

Het is belangrijk voor ons dat u zo goed en zo snel mogelijk geholpen wordt. Wij willen net als u dat u weer snel gebruik kan maken van uw Samsung witgoed. Onze ervaren specialisten zijn betrouwbaar als Samsung monteurs. Met behulp van extra scholing en ervaring zijn zij gekwalificeerd om uw Samsung witgoed goed te repareren.

Wij hebben een hele grote assortiment aan Samsung onderdelen in onze voorraad. Dit komt door onze authentiek en directe contact met witgoedfabrikanten. Samsung maakt daar deel vanuit. Hierdoor kunnen wij snel handelen en u snel een vervangende Samsung onderdeel aanleveren indien dit nodig is.

Wij zijn al 20 jaar actief als de specialist in witgoed reparaties in heel Belgie. Wij zijn gegroeid van één stad naar nu bijna heel Belgie. Wij van witgoedserviceBelgie hebben meerdere betrouwbaare Samsung witgoed reparateurs in huis, ook bij u in de buurt. Benieuwd naar de regio’s waar wij werken? Bekijk dan hier ons werkgebied.

witgoed hersteldienst

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft U vragen over of aan Hersteldienst Belgie?

Stuur ons een e-mail of WhatsAppbericht en wij zullen uw vraag binnen 24 uur beantwoorden.