witgoed reparatie wasmachines belgie

Reparateur wasmachines Belgie : Uw wasmachine snel en deskundig gerepareerd

Tarieven: Vast tarief * voor een huisbezoek inclusief de verplaatsing en de diagnose betaalt u slechts € 50,00 Daarna € 15,00 per begonnen kwartier. Of zoals afgesproken met de klant
We zijn 24/7 bereikbaar
We vragen geen extra kosten in het weekend

MAAK ENN AFSPRAAK !

Vraag direct uw reparatie aan.
witgoed hersteldienst vaar
20 jaar ervaring in herstelling
van witgoed in belgie
witgoed hersteldienst goedkoop
kwaliteitsservice
Goedkoop & betrouwbaar
witgoed hersteldienst aspraak
Binnen 48 uur uw reparatie ingepland, ook op zaterdag

Reparateur wasmachines Belgie

Wasmachine reparatie Belgie

Bent u opzoek naar een vakkundig reparateur wasmachines in Belgie? Misschien omdat uw wasmachine lekt, een vreemd geluid maakt of een foutmelding aangeeft? Bel Witgoed hersteldienst als u op zoek bent naar een specialist reparateur wasmachines voor het repareren van uw wasmachine. Vanuit onze hoofdvestiging in antwerpen, komen wij op afspraak bij u thuis langs om uw wasmachine snel en vakkundig te repareren.

Reparateur wasmachines in Belgie

witgoed hersteldienst repareert wasmachines van alle merken en modellen. Wasmachine reparatie is dan ook onze meest voorkomende witgoed reparatie en we hebben jarenlange ervaring met het repareren van wasmachines. Of uw wasmachine nu een foutcode geeft, water in de trommel staat of lekt, of buitensporige geluiden maakt. We zijn maar al te bekend met deze problemen en streven ernaar om zo snel mogelijk om uw wasmachine optimaal werkend te krijgen.

Elk probleem aan uw wasmachine repareren we gemakkelijk

Wasmachines zijn verrassend ingewikkeld, maar bij Witgoed hersteldienst kennen we die kleppen en katrollen als onze broekzak. Onze wasmachine monteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in de praktijk. Van dekselschakelaars tot motoren, er is geen onderdeel van uw wasmachine dat we niet kunnen repareren of indien nodig vervangen. We kunnen u zelfs informeren over hoe het probleem waarschijnlijk is opgetreden en u onderhoudstips geven die soortgelijke problemen in de toekomst kunnen helpen voorkomen. Enkele veelvoorkomende problemen die wij tegen komen tijdens het repareren van wasmachines zijn:

 • Kuip draait niet
 • Water zal niet vullen of weglopen
 • Water bereikt niet de juiste temperatuur
 • Het apparaat werkt niet goed
 • Wasmachine stinkt
 • Deur opent niet meer
 • Lichtjes blijven branden
 • Wasmachine lekt water.
 • Wasmachine maakt lawaai.
 • Wasmachine start niet meer

Negeer deze symptomen dan niet – ze kunnen wijzen op een groter probleem in de maak. Als u denkt dat uw huishouden het nu druk heeft, stel u dan voor hoe hectisch het zou zijn zonder uw wasmachine! Naast al uw andere klusjes, zou u ook vast kunnen zitten in de wasserette of uw kleren met de hand moeten schrobben. Laat dat niet gebeuren.

 

witgoed hersteldienst

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft U vragen over of aan Hersteldienst Belgie?

Stuur ons een e-mail of WhatsAppbericht en wij zullen uw vraag binnen 24 uur beantwoorden.