witgoed reparatie wasmachines belgie

PROFESSIONELE WITGOED REPARATIES & ONDERHOUD SINDS 2000

Tarieven: Vast tarief * voor een huisbezoek inclusief de verplaatsing en de diagnose betaalt u slechts € 50,00 Daarna € 15,00 per begonnen kwartier. Of zoals afgesproken met de klant
We zijn 24/7 bereikbaar
We vragen geen extra kosten in het weekend

MAAK ENN AFSPRAAK !

Vraag direct uw reparatie aan.
witgoed hersteldienst  vaar
20 jaar ervaring in herstelling
van witgoed in belgie
witgoed hersteldienst goedkoop
kwaliteitsservice
Goedkoop & betrouwbaar
witgoed hersteldienst aspraak
Binnen 48 uur uw reparatie ingepland, ook op zaterdag

Schulthess witgoed reparaties

Volgens Schulthess kunt bij bij hun producten uitgaan van een betrouwbaar product met de bijhorende hoogstaande service. ‘Als u voor Schulthess kiest, kiest u voor kwaliteit.’ Echter, kan het een keer voorkomen dat uw Schulthess witgoed apparaat stuk gaat. Het kan zijn dat hij een vervangende onderdeel of een reparatie nodig heeft. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Schulthess witgoed reparaties.

U kunt bij ons terecht voor:

Schulthess wasmachine reparatie
Schulthess vaatwasser reparatie
Schulthess wasdroger reparatie
Schulthess koelkast reparatie
Schulthess vriezer reparatie

Wij staan voor u klaar en willen u helpen om uw Schulthess witgoed zo snel mogelijk weer gerepareerd te zien worden. Wij begrijpen dat u dit zo snel mogelijk wilt. Dit stellen wij voorop en hier houden wij rekening mee. Wij repareren uw Schulthess wasmachine of vaatwasser bij uw thuis. Dit is niet alleen gemakkelijk voor uw, maar ook snel.

Het is onze nummer 1 prioriteit om u zo goed en snel mogelijk te helpen. Wij willen net als u dat u weer snel gebruik kan maken van uw Schulthess witgoed. Onze ervaren specialisten zijn betrouwbaare Schulthess monteurs. Dit is te danken aan hun extra scholing en hun ervaring in het vak. Hun kennisniveau ligt hoog ten opzichte van Schulthess witgoed en hierdoor kunnen wij u zo goed mogelijk helpen.

Wij hebben een standaard assortiment van Schulthess onderdelen in onze voorraad. Dit is te danken aan onze directe contacten met originele witgoedfabrikanten. Schulthess maakt hier ook deel van uit. Dit is één van de redenen waardoor we snel kunnen handelen en u snel een vervangende Schulthess onderdeel kunnen aanleveren.

Wij zijn al 20 jaar actief als de specialist in witgoed reparaties in heel Belgie. Wij zijn gegroeid van één stad naar nu bijna heel Belgie. Wij van witgoedserviceBelgie hebben meerdere betrouwbaare Schulthess witgoed reparateurs in huis, ook bij u in de buurt. Benieuwd naar de regio’s waar wij werken? Bekijk dan hier ons werkgebied.

witgoed hersteldienst

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft U vragen over of aan Hersteldienst Belgie?

Stuur ons een e-mail of WhatsAppbericht en wij zullen uw vraag binnen 24 uur beantwoorden.