witgoed reparatie wasmachines belgie

PROFESSIONELE WITGOED REPARATIES & ONDERHOUD SINDS 2000

Tarieven: Vast tarief * voor een huisbezoek inclusief de verplaatsing en de diagnose betaalt u slechts € 50,00 Daarna € 15,00 per begonnen kwartier. Of zoals afgesproken met de klant
We zijn 24/7 bereikbaar
We vragen geen extra kosten in het weekend

MAAK ENN AFSPRAAK !

Vraag direct uw reparatie aan.
witgoed hersteldienst  vaar
20 jaar ervaring in herstelling
van witgoed in belgie
witgoed hersteldienst goedkoop
kwaliteitsservice
Goedkoop & betrouwbaar
witgoed hersteldienst aspraak
Binnen 48 uur uw reparatie ingepland, ook op zaterdag

Bosch wasdroger reparatie

Bosch wasdroger storing

Het is mogelijk dat je een probleem hebt met jouw Bosch condensdroger, afvoerdroger of warmtepompdroger. Onderstaande problemen komen voor bij deze machines. De problemen die jouw Bosch wasdroger heeft, kunnen diverse redenen hebben. Heb je een probleem met je deur, of hoor je een geluid of zie je een storing in het display? Desbetreffende onderwerpen vind je op deze servicepagina. Mocht je er niet uitkomen met je Bosch wasdroger storing dan helpen wij jou graag hiermee.

Wat kan je met Bosch wasdroger storingen?

Een foutmelding laat zien wat het probleem is met een Bosch wasdroger. Het is mogelijk om een foutmelding op te zoeken in bijgeleverde handleiding of op de website van Bosch wasdroger.

Wij hebben voor jou wat tips en foutmeldingen samengesteld. Op deze manier kun je gemakkelijk zien of je het probleem zelf kunt verhelpen of dat het verstandig is om het te laten repareren door een Bosch service monteur. Om het simpel te maken hebben wij voor jou veel voorkomende Bosch wasdroger oplossingen samengesteld.

Laat je Bosch wasdroger storing controleren door een erkende vakman

Wanneer een errorcode op je display verschijnt kan dat verschillende redenen hebben. Kleine Bosch wasdroger storingen kan je over het algemeen zelf oplossen.

Omdat wij service belangrijk vinden zijn al onze vakmannen lid van Techniek Belgie, hét kwaliteitskeurmerk. Dus altijd de beste vakmannen voor Bosch wasdroger reparaties.

Veel voorkomende Bosch wasdroger storingen

Er zijn verschillende problemen met je Bosch wasdroger mogelijk. Vaak uit zich dat in onderstaande:

Mijn Bosch wasdroger werkt niet

Wanneer jouw Bosch wasdroger niet werkt kan het te maken hebben dat de deur niet goed dicht zit of dat de droger op de stand-by-modus staat. Een mogelijke oorzaak kan ook zijn dat de zekering uit staat in de meterkast.

Deurschakelaar defect?

Wanneer een deurschakelaar van de Bosch wasdroger defect is kan de machine uit veiligheid niet functioneren. De schakelaar hoort vervangen te worden.

De Bocsh wasdroger droogt niet goed

Probleem: De vochtsensoren in de trommel werken niet goed doordat bijvoorbeeld wasverzachter en kalkresten zich hebben afgezet tegen de binnenwand van de trommel.
Hoe kan ik ‘t oplossen? Neem de trommel af met (schoonmaak)azijn. Gebruik bij wasgoed dat in een droger gedroogd wordt geen wasverzachter. De was komt altijd zacht uit een droger.

Bosch wasdroger zekering defect?

Bosch wasdrogers maken gebruik van een thermische zekering. Controleer de zekering door te kijken aan de achterzijde van de wasdroger.

Condens droger droogt niet goed, de Bosch wasdroger doet er veel te lang over
Probleem 1: De aluminium condensorbak is vervuild en verstopt.
Hoe kan ik ‘t oplossen 1? Haal de condensorbak uit de droger, dit verschilt per machine. Vaak is er een knop die de deur opent. Reinig de condensorbak onder een harde straal van een kraan of douche. De condensorbak moet na behandeling van links naar rechts en van voor naar achteren lichtdoorlatend en doorkijkbaar zijn.

Probleem 2: Maak de filter schoon, niet alleen met de hand maar ook van stof en haren onder de kraan, dan worden de fijne gaatjes dicht gewreven met zeepresten. De deurfilter(s) worden niet onder de kraan schoongespoeld, maar alleen met de hand ontdaan van stof en haren.
Hoe kan ik ‘t oplossen 2? Spoel de filters ook schoon onder de kraan.

De luchtafvoerdroger doet er lang over
Probleem: De afvoerslang zit verstopt, hij is te lang of er zitten teveel bochten in.
Hoe kan ik ‘t oplossen? Controleer de slang op vuil en kijk of deze wellicht korter kan met minder bochten. Des te efficiënter de slang, des te korter het drogen en hoe minder energie het apparaat verbruikt.

 
witgoed hersteldienst

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft U vragen over of aan Hersteldienst Belgie?

Stuur ons een e-mail of WhatsAppbericht en wij zullen uw vraag binnen 24 uur beantwoorden.