witgoed reparatie wasmachines belgie

PROFESSIONELE WITGOED REPARATIES & ONDERHOUD SINDS 2000

Tarieven: Vast tarief * voor een huisbezoek inclusief de verplaatsing en de diagnose betaalt u slechts € 50,00 Daarna € 15,00 per begonnen kwartier. Of zoals afgesproken met de klant
We zijn 24/7 bereikbaar
We vragen geen extra kosten in het weekend

MAAK ENN AFSPRAAK !

Vraag direct uw reparatie aan.
witgoed hersteldienst  vaar
20 jaar ervaring in herstelling
van witgoed in belgie
witgoed hersteldienst goedkoop
kwaliteitsservice
Goedkoop & betrouwbaar
witgoed hersteldienst aspraak
Binnen 48 uur uw reparatie ingepland, ook op zaterdag

Constructa witgoed reparatie

Volgens Constructa staan ze voor de ware kwaliteit uit Duitsland. Constructa bestaat al sinds 1951. Ze streven naar hoge consumententevredenheid en proberen innoverend te zijn. Ze groeien als bedrijf en zijn voor we het weten een vaste naam in de wereld van witgoed. Hun slagzin is dan ook ‘Wie slim is, bouwt slim’. Echter, het kan toch een keer voorkomen dat er een mankement of een storing voordoet. Dit is vervelend en wij helpen u graag bij het oplossen van dat probleem. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in Constructa witgoed reparaties.

U kunt bij ons terecht voor:

Constructa wasmachine reparatie
Constructa vaatwasser reparatie
Constructa wasdroger reparatie
Constructa koelkast reparatie
Constructa vriezer reparatie

Wij begrijpen heel goed dat u zo snel mogelijk uw witgoed apparaat gerepareerd wilt hebben. Hier houden wij rekening mee en proberen u daar zo goed mogelijk mee te helpen. Wij stellen uw wensen en belang voorop. Wij repareren Constructa wasmachines of vaatwassers bij u thuis. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar ook sneller.

Wij streven ernaar om u zo snel en goed mogelijk te helpen met uw problemen. Op deze manier kunt u weer zorgeloos gebruik maken van uw Constructa witgoed.Onze ervaren monteurs zijn betrouwbaare Constructa reparateurs. Onze monteurs hebben een hoge kennisniveau van (Constructa) witgoed. Dit komt door de extra scholing en de ervaring die ze hebben opgedaan. Dit komt natuurlijk heel erg van pas tijdens een reparatie van uw witgoed apparaat.

Veel onderdelen van Constructa hebben wij al in onze voorraad. Dit komt door de directe contact met de witgoedfabrikanten. Onder andere ook met Constructa. Hierdoor handelen wij snel en kunnen binnen no-time beschikken over een Constructa witgoed onderdeel indien dit nodig is.

Wij zijn al 20 jaar actief als de specialist in witgoed reparaties in heel Belgie. Wij zijn gegroeid van één stad naar nu bijna heel Belgie. Wij van witgoedserviceBelgie hebben meerdere betrouwbaare Constructa witgoed reparateurs in huis, ook bij u in de buurt. Benieuwd naar de regio’s waar wij werken? Bekijk dan hier ons werkgebied.

witgoed hersteldienst

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft U vragen over of aan Hersteldienst Belgie?

Stuur ons een e-mail of WhatsAppbericht en wij zullen uw vraag binnen 24 uur beantwoorden.