PROFESSIONELE WITGOED REPARATIES & ONDERHOUD SINDS 2000

Tarieven: Vast tarief * voor een huisbezoek inclusief de verplaatsing en de diagnose betaalt u slechts € 50,00 Daarna € 15,00 per begonnen kwartier. Of zoals afgesproken met de klant
We zijn 24/7 bereikbaar
We vragen geen extra kosten in het weekend

MAAK ENN AFSPRAAK !

Vraag direct uw reparatie aan.
witgoed hersteldienst  vaar
20 jaar ervaring in herstelling
van witgoed in belgie
witgoed hersteldienst goedkoop
kwaliteitsservice
Goedkoop & betrouwbaar
witgoed hersteldienst aspraak
Binnen 48 uur uw reparatie ingepland, ook op zaterdag

Droogkast herstellen

Droogkast zelf herstellen? Reparatie tips en advies
droogkast zelf herstellen Dankzij de droogkast hoeft u zich geen zorgen meer te maken, indien het ineens begint regenen wanneer u uw wasgoed buiten ophangt. Deze huishoudelijke toestellen zorgen er immers voor een perfect gedroogd wasgoed. Het kan echter zijn dat onderdelen van een droogkast, na verloop van tijd, slijten en uiteindelijk defect geraken. Een droogkast zelf herstellen kost, gelukkig, niet zo veel moeite.

Waarom een defecte droogkast herstellen
Droogkasten bestaan in alle soorten en maten. Dat u nu kiest voor een condensdroger, afvoerdroger, warmtepompdroger of gaswasdroger, de aanschaf van een nieuwe droogkast is een hele investering. Het is daarom best aangeraden om uw defecte droogkast te repareren vooraleer u een nieuwe toestel koopt. Dikwijls zijn er maar één of twee onderdelen kapot geraakt die je, eenvoudig, online kunt bestellen. In de webshop van Direct Repair vindt je een waaier aan onderdelen en accessoires terug voor uw droogkast, aan de allerbeste prijs en voor de grootste merken.

Droogkast onderhouden: Waar moet ik op letten?
Wil je graag voorkomen dat een onderdeel van je droogkast defect geraakt? Zorg er dan voor dat je volgende onderdelen schoon en proper houdt:

De afvoerslang: Let er vooraf altijd voor op dat deze vrij is zodat het droogproces niet onderbroken wordt.
De pluizenfilter: Kuis, deze, na elke droogbeurt uit om een te lange droogduur en een te hoog verbruik aan energie te voorkomen
De condensbakDeze moet bij de condensatiedroogkast en de warmtepompdroger, na elke droogbeurt, geleegd worden
De condensor:Dit onderdeel vind je, eveneens, bij een condensatiedroogkast evenals een warmtepompdroger terug. Spoel deze, regelmatig, af met water

De mogelijke defecten aan mijn droogkast
Verschillende onderdelen kunnen een defect aan je droogkast veroorzaken. Dit kan voor heel wat ongemak zorgen, maar gelukkig zijn deze onderdelen niet moeilijk te vervangen. Het eerste wat u dient te doen, is de oorzaak van het probleem op te sporen.

1. Blijft het programma van uw droogkast duren, kijk dan of de warmtewisselaar en de pluizenfilter wel schoon en proper zijn.
2. Een droogkast die niet meer opwarmt is meestal te wijten aan een verstopte afvoerslang of een defecte weerstand
3. De trommel van de droogkast draait niet meer, dan zal uw aandrijfriem losgeschoten zijn
4. De droger maakt lawaai, dan zit u hoogstwaarschijnlijk met versleten lagers
5. De droogkast reageert niet meer, kijk dan of de snoer van uw droger wel goed aangesloten zit op het stopcontact
6. Het wasgoed die niet goed gedroogd is, kan hier opnieuw te wijten zijn aan een verstopte of dubbelgeplooide afvoerslang
7. Bij een lekkende droger dient u meestal uw condensbak eens te legen

Nieuwe onderdelen en accessoires voor je droogkast kopen
In onze Direct Repair shop vindt u een ruim assortiment aan droogkast onderdelen terug aan de allerbeste prijs en voor de grootste merken. Alle onderdelen worden zijn eenvoudig, snel en superveilig te bestellen. Deze worden u, bovendien, nog binnen de 24 uur aan huis geleverd zodat u, in geen tijd, weer van uw gedroogd wasgoed kunt genieten.

witgoed hersteldienst

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft U vragen over of aan Hersteldienst Belgie?

Stuur ons een e-mail of WhatsAppbericht en wij zullen uw vraag binnen 24 uur beantwoorden.