witgoed reparatie wasmachines belgie

PROFESSIONELE WITGOED REPARATIES & ONDERHOUD SINDS 2000

Tarieven: Vast tarief * voor een huisbezoek inclusief de verplaatsing en de diagnose betaalt u slechts € 50,00 Daarna € 15,00 per begonnen kwartier. Of zoals afgesproken met de klant
We zijn 24/7 bereikbaar
We vragen geen extra kosten in het weekend

MAAK ENN AFSPRAAK !

Vraag direct uw reparatie aan.
witgoed hersteldienst  vaar
20 jaar ervaring in herstelling
van witgoed in belgie
witgoed hersteldienst goedkoop
kwaliteitsservice
Goedkoop & betrouwbaar
witgoed hersteldienst aspraak
Binnen 48 uur uw reparatie ingepland, ook op zaterdag

AEG vaatwasser reparatie

Electrolux is een groot witgoed bedrijf en staat bekend om hun hoge betrouwbaarheid en innovatie. Ze hebben hoge kwaliteitscontroles en luisteren naar de consument. Echter, kan het toch een keer voorkomen dat uw Electrolux wasmachine of vaatwasser stuk gaat. Dit kan komen door een storing of een mankement. Hier is een Electrolux witgoed reparatie de oplossing tot uw probleem. Wij zijn gespecialiseerd in Electrolux witgoed reparaties.

U kunt bij ons terecht voor:

Electrolux wasmachine reparatie
Electrolux vaatwasser reparatie
Electrolux wasdroger reparatie
Electrolux koelkast reparatie
Electrolux vriezer reparatie

Voor ons is het heel belangrijk dat u zo goed en snel mogelijk geholpen wordt. Wij willen dat u zo snel mogelijk weer gebruik kan maken van uw Electrolux wasmachine of vaatwasser. Wij stellen uw wensen en belangen voorop. Onze ervaren reparateur komt bij u thuis. Dit is zowel gemakkelijk, als snel.

Het is onze nummer 1 prioriteit dat u zo snel mogelijk weer gebruik kan maken van uw Electrolux witgoed. Onze ervaren professionals zijn betrouwbaare Electrolux reparateurs. Ze hebben bij scholing gehad en hebben daarnaast veel ervaring in het vak zelf. Hierdoor hebben onze monteurs een hoge kennisniveau en kunnen u zo goed mogelijk helpen.

Wij hebben een standaard selectie van Electrolux onderdelen in onze voorraad. Het kan toch een keer voorkomen dat wij een bepaalde onderdeel niet op voorraad hebben. Gelukkig hebben wij directe contacten met witgoedfabrikanten. Electrolux is daar één van. Hierdoor kunnen wij snel handelen en u zo snel mogelijk een vervangende Electrolux onderdeel aanleveren.

witgoedserviceBelgie is al 20 jaar lang actief als de specialist in witgoed reparaties in heel Belgie. Wij hebben meerdere betrouwbaare Electrolux witgoed reparateurs in huis, ook bij u in de buurt. Benieuwd naar de regio’s waar wij werken? Bekijk dan hier ons werkgebied

witgoed hersteldienst

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft U vragen over of aan Hersteldienst Belgie?

Stuur ons een e-mail of WhatsAppbericht en wij zullen uw vraag binnen 24 uur beantwoorden.