Herstelling Oven

PROFESSIONELE WITGOED REPARATIES & ONDERHOUD SINDS 2000

Tarieven: Vast tarief * voor een huisbezoek inclusief de verplaatsing en de diagnose betaalt u slechts € 50,00 Daarna € 15,00 per begonnen kwartier. Of zoals afgesproken met de klant
We zijn 24/7 bereikbaar
We vragen geen extra kosten in het weekend

MAAK ENN AFSPRAAK !

Vraag direct uw reparatie aan.
witgoed hersteldienst  vaar
20 jaar ervaring in herstelling
van witgoed in belgie
witgoed hersteldienst goedkoop
kwaliteitsservice
Goedkoop & betrouwbaar
witgoed hersteldienst aspraak
Binnen 48 uur uw reparatie ingepland, ook op zaterdag

Herstelling ovens

Is uw oven defect ? Voor de herstelling kan u een beroep op ons doen. Er zijn enkele veel voorkomende storingen welke wij snel en eenvoudig kunnen herstellen.

ventilator

Een slecht of niet functionerende ventilator kan uw oven oververhitten of geluidsoverlast veroorzaken. Bij een warmelucht oven zal de warmeluchtfunctie niet functioneren. Hebt u problemen met de ventilator van uw oven? Aarzel dan niet en neem contact op, wij lossen uw probleem op in geen tijd.

verwarmingselement

Een defect in het verwarmingselement van een oven is een van de meest voorkomende defecten bij ovens. Zonder verwarmingselement is uw oven onbruikbaar. Gelukkig beschikken wij over de nodige expertise om uw verwarmingselement snel en veilig te vervangen.

deur piept

Een piepende deur verstoord de werking van uw oven niet, maar het kan best vervelend zijn en indien dit probleem te lang genegeerd wordt kan dit tot beschadiging van de scharnieren leiden. Het smeren van de scharnieren is dan de meest voor de hand liggende oplossing. Indien nodig kunnen de scharnieren door ons vervangen worden.

thermostaat defect

Als de thermostaat niet meer regelt, deze blijft doorverwarmen. En als iets 45 minuten op bijvoorbeeld 150 graden in de oven moet, dan heb je er niets aan als je oven tot 250 graden verwarmt, het is dan inwendig echt niet sneller klaar, maar de buitenkant is wel verbrand. Gelukkig beschikken wij over de nodige expertise om uw thermostaat snel en veilig te vervangen.

Deurglas gebroken ?

Vele klanten denken dat dan de volledige deur moet vervangen worden. Gelukkig niet ! Bij de meeste ovens kunnen we het binnenste of buitenste glas van de ovendeur vervangen. Dit is veel goedkoper dan een nieuwe deur of nieuwe oven. Bovendien wordt dit vergoed door uw branverzekering (glasbreuk). Informeer gerust ook bij uw verzekeringsmakelaar.

witgoed hersteldienst

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft U vragen over of aan Hersteldienst Belgie?

Stuur ons een e-mail of WhatsAppbericht en wij zullen uw vraag binnen 24 uur beantwoorden.