witgoed reparatie wasmachines belgie

PROFESSIONELE WITGOED REPARATIES & ONDERHOUD SINDS 2000

Tarieven: Vast tarief * voor een huisbezoek inclusief de verplaatsing en de diagnose betaalt u slechts € 50,00 Daarna € 15,00 per begonnen kwartier. Of zoals afgesproken met de klant
We zijn 24/7 bereikbaar
We vragen geen extra kosten in het weekend

MAAK ENN AFSPRAAK !

Vraag direct uw reparatie aan.
witgoed hersteldienst  vaar
20 jaar ervaring in herstelling
van witgoed in belgie
witgoed hersteldienst goedkoop
kwaliteitsservice
Goedkoop & betrouwbaar
witgoed hersteldienst aspraak
Binnen 48 uur uw reparatie ingepland, ook op zaterdag

Zanussi witgoed reparaties

Zanussi garandeert hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Echter, kan het eens voorkomen dat uw Zanussi witgoed apparaat een vervangende onderdeel of een reparatie nodig heeft. Wij zijn gespecialiseerd in Zanussi witgoed reparaties.

U kunt bij ons terecht voor:

Zanussi wasmachine reparatie
Zanussi vaatwasser reparatie
Zanussi wasdroger reparatie
Zanussi koelkast reparatie
Zanussi vriezer reparatie

Wij begrijpen heel goed dat u zo snel  en goed mogelijk uw Zanussi witgoed gerepareerd wilt hebben. Dit is onze nummer 1 prioriteit. Wij stellen uw wensen en belangen voorop. Onze Zanussi witgoed monteur komt bij u aan huis voor de reparatie. Dit is niet alleen snel, maar ook nog eens gemakkelijk.

Het is belangrijk voor ons om u zo snel en goed mogelijk geholpen wordt door ons. Wij willen net als u dat u weer snel gebruik kan maken van uw Zanussi wasmachine of vaatwasser. Onze monteurs zijn niet alleen ervaren maar zijn ook zeer gekwalificeerd voor Zanussi reparaties. Dit komt onder andere door hun bijscholing. Hierdoor beschikken ze over een hoge kennisniveau en kunnen u zo goed mogelijk helpen.

Wij hebben een hele grote assortiment aan Zanussi onderdelen in onze voorraad. Dit komt door onze directe contact met witgoedfabrikanten. Zanussi maakt daar deel vanuit. Hierdoor kunnen wij snel handelen en u snel een vervangende Zanussi onderdeel aanleveren indien dit nodig is.

Wij zijn al 20 jaar actief als de specialist in witgoed reparaties in heel Belgie. Wij zijn  gegroeid van één stad naar nu bijna heel Belgie. Wij van witgoedserviceBelgie hebben meerdere betrouwbaare Zanussi witgoed reparateurs in huis, ook bij u in de buurt. Benieuwd naar de regio’s waar wij werken? Bekijk dan hier ons werkgebied.

witgoed hersteldienst

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft U vragen over of aan Hersteldienst Belgie?

Stuur ons een e-mail of WhatsAppbericht en wij zullen uw vraag binnen 24 uur beantwoorden.